INFORMATIEBULLETIN: April 2023

Beste Scratch Kampen geïnteresseerden,

Er is deze keer niet zoveel nieuws te melden, maar ik heb wel behoefte om mijn tegenstrijdige gevoelens en gedachten met u te delen. De meesten van u kennen mij (een beetje) dus u weet dat ik weer erg uitkijk naar de volgende editie van Scratch Kampen en dat ik hoop nog vele jaren dit mooie evenement te organiseren voor u. Daarin voel ik me gesteund door de vele positieve reacties die ik ieder jaar na afloop krijg.

De situatie op dit moment is dat 126 zangers zich hebben aangemeld (waarvan al weer 9 afgemeld). Van deze 126 zangers doen 66 zangers voor het eerst mee en dat is natuurlijk geweldig want dat betekent dat Scratch Kampen leeft en veel nieuwe zangers bereikt en aantrekt. Maar het betekent dus ook dat “maar” 60 aangemelde zangers eerder meededen en dat is schokkend weinig van al die honderden enthousiaste zangers van de afgelopen jaren.

De Coronatijd heeft de financiële situatie van veel musici er niet rooskleuriger op gemaakt.

Concreet betekent het dat ik persoonlijk geen financiële risico’s meer kan lopen en dat ik graag de meewerkende musici wat meer zou willen betalen.

Het betekent voor dit jaar dat ik graag 250 aanmeldingen zou willen, want dan zingen er 24 juni 200 mee. U begrijpt dat ik een klemmend beroep op u doe u zo snel mogelijk aan te melden, zeker al die “vaste” deelnemers. Voor de toekomst betekent dat, als ik dit jaar positief afsluit, dat zich meer sponsors of een vrijwilliger die subsidieverstrekkers gaat benaderen moet aanmelden, anders zou Scratch Kampen 2023 best wel eens de laatste editie kunnen zijn en dat willen we geen van allen!

Er zijn nog 3 vrijwillige oefensessies bij mij thuis die ik zeer bij u aanbeveel. De eerstvolgende is op dinsdag 11 april zoals altijd vanaf 19.30 uur aan de Noordtzijstraat 34 te Kampen.

Ik wens u een goede voorbereiding op Scratch Kampen 2023 en goede paasdagen en zoals immer een hartelijke groet van uw organisator en muzikaal leider voor 1 dag

Aart Mateboer.

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen