INFORMATIEBULLETIN: oktober 2022

Wat voelt het heerlijk, beste Scratch Kampen liefhebbers, dat de voorbereiding voor de 2023 editie weer is begonnen. Weer een jaar lang toeleven naar een topdag, want dat gaat 24 juni 2023 vast weer worden.

Ik zal ieder informatiebulletin een tussenstand geven van het aantal ingeschreven zangers. Tot op heden zijn er 14 aanmeldingen, waarvan er 6 ook in 2022 meededen.
Opvallend is dat daar al 5 zangers bij zijn die voor het eerst gaan meezingen. U wordt zoals altijd uitgenodigd om u aan te melden via www.scratchkampen.nl

De eerste orkestleden hebben ook weer toegezegd, concertmeester Esther Kövy zal ook deze keer het orkest aanvoeren en Niels Adema zal weer het orgel bespelen. Ook zijn de fluitistes en hoboïstes van vorig jaar weer van de partij. Helaas zijn de aanvoerders van de altviolen en celli van vorige editie niet beschikbaar, dus daar ga ik vervangers voor zoeken.

Ook is zelfs al het eerste kaartje verkocht voor 24 juni!

De eerste vrijwillige oefensessies zijn ook weer ingepland. U bent weer van harte welkom bij mij thuis, Noordtzijstraat 34 te Kampen, op dinsdag 18 oktober, woensdag 16 november en donderdag 8 december vanaf 19.30 uur om weer samen met andere liefhebbers delen van het Scratch Kampen programma door te nemen. Er wordt zoals altijd een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Graag wil ik u hier ook attent maken op het nieuwe seizoen van ARIA, dat dit weekend op TV begint. Een van de kandidaten dit jaar is sopraan Hansje van Welbergen die in Kampen schitterde bij Scratch Kampen 2022!

Een hartelijke groet uit Kampen.


Aart Mateboer

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen