Informatiebulletin: mei 2022

Waarde Scratch Kampen volgers,

De maanden vliegen voorbij, dus het is al weer tijd voor het maandelijkse informatiebulletin van Scratch Kampen.

Het is nu 100% zeker dat op 25 juni weer gescratcht wordt in de Burgwal in Kampen. Ik ben erg druk met de voorbereidingen. Enkele orkestleden moesten helaas afzeggen, mede daarom moeten er nog 5 orkestleden worden vastgelegd. Ik ben met de Burgwal aan het overleggen of we lunch en diner binnen het gebouw kunnen aanbieden, dus ik hoop u daar meer over te vertellen in het juni-bulletin.

Op vele manieren en met hulp van velen wordt de Scratch onder de aandacht gebracht van veel mogelijk geïnteresseerde zangers, in de hoop dat zich nog velen zullen aanmelden. Er staan nu 131 zangers op de lijst waarvan 27 scholieren, maar daarvan zijn al 12 zangers afgemeld. Ik ben vandaag begonnen met oud-deelnemers persoonlijk te bellen om door te geven dat we weer gaan scratchen op 25 juni en dat hun deelname zeer op prijs wordt gesteld.

Bij de april-oefensessie kwam tot mijn grote verbazing slechts 1 zanger opdagen, hopenlijk zijn dat er bij de laatste 2 sessies veel meer. Deze zijn op woensdag 11 mei en dinsdag 7 juni om 19.30 uur aan de Noordtzijstraat 34 te Kampen. Deelname hieraan is een ideale voorbereiding op ons zangfeest. U bent van harte welkom.

Alle informatie vindt u op www.scratchkampen.nl , ook het aanmeldformulier en het formulier waarmee u ontbrekende bladmuziek kunt bestellen. Bij 40 orkestleden is een koor van 200 zangers ideaal!

Een hartelijke groet uit Kampen,
Aart Mateboer.

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen