Informatiebulletin: april 2022

Hoi alle Scratch Kampen-geïnteresseerden,

Al weer een maand voorbij. Ik krijg er steeds meer zin in. Ik ben nu dagelijks bezig om groepen te benaderen in de hoop dat zich meer zangers gaan aanmelden, want dat is en blijft een groot probleem. Overigens niet alleen voor mijn project, maar bij alle projecten waar vooral volwassenen aan deelnemen bleek tijdens een bijeenkomst van het Evenementen Platform Kampen waar ik afgelopen week was. Iedereen is blij dat er weer veel kan en mag , maar we kijken toch nog even de kat uit de boom i.p.v. terug te keren naar ons oude leven van voor corona. En dat corona niet voorbij is ondervind ik op dit moment zelf omdat ik al een paar dagen thuis ben na een positieve test.

Ik hoop zeer dat de stroom aanmeldingen echt op gang komt zodat we weer boven de 200 aanmeldingen komen. Deze week kwamen er 27 scholieren van het Ichtus College uit Kampen bij, zodat we nu op 111 zangers staan. Ik geloof er echt in dat we genoeg zangers bij elkaar krijgen om een mooie Scratch Kampen 2022 te kunnen houden.

Ook hoop ik op korte termijn de laatste 9 orkestleden vast te leggen, maar ik kan al wel met grote vreugde zeggen dat mijn collega van het Radio Filharmonisch Orkest Ewa Wagner dit jaar de altviolen komt aanvoeren.

Donderdag 7 april is er weer een vrijwillige oefensessie aan de Noordtzijstraat 34 in Kampen, helaas komen ook hier tot op heden maar heel weinig zangers, dus noteer het in de agenda en kom repeteren, want het helpt enorm voor het uiteindelijke resultaat.

Voor de mensen die alles thuis voorbereiden : In het Magnificat van Vivaldi zitten enkele lastige delen en ook het slotdeel van het Te Deum van Jommelli heeft zeker uw aandacht nodig!

Van het mannenkoor aan het begin en het daaropvolgende Ave Verum Corpus zijn kopieën beschikbaar bij de repetities en bij de Burgwal op 25 juni.

Het gaat weer een mooie editie worden, maar we moeten allemaal om ons heen reclame blijven maken en mensen activeren om zich aan te melden!

Tot spoedig,
Aart Mateboer.

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen