Informatiebulletin: maart 2022

Waarde zangvrienden,

Vandaag is een dag van tegenstrijdige gevoelens. In gedachten zijn we bij de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne en vooral bij de familie van onze concertmeester Anait Vanoyan.

Daarnaast is het vandaag de dag van verdere versoepelingen, waardoor mondkapjes, de 1,5 meter afstand en het coronatoegangbewijs hopelijk tot het verleden behoren.

Voor mij is dit het moment om alle voorbereidingen voor Scratch Kampen 2022 weer op te pakken, te beginnen met het vastleggen van de laatste 10 orkestleden.

Voor u is dit het moment om u aan te melden voor Scratch Kampen 2022 door middel van het aanmeldingsformulier op de website www.scratchkampen.nl , de deelnemersbijdrage te voldoen, de ontbrekende partituren te bestellen via het formulier op de site en de vrijwillige oefensessies te noteren in uw agenda.

Tot op heden zijn er 67 aanmeldingen, maar dat aantal zal nog flink omhoog moeten om genoeg zangers te hebben op 25 juni aanstaande. De vrijwillige oefensessies geven een uitgelezen kans om u nog beter voor te bereiden op de Scratchdag. De eerstvolgende is op dinsdag 15 maart om 19.30 uur aan de Noordtzijstraat 34 te Kampen. U bent van harte welkom, ook als u zich nog niet hebt aangemeld!

Voor de thuisstudeerders onder u: deel 8 van het Magnificat van Vivaldi wordt gezongen door de solisten, maar er blijft ruim voldoende over voor u om te zingen.

Maak a.u.b. zo veel mogelijk reclame voor dit prachtige project onder uw eigen zangvrienden, ik hoop u spoedig te zien.

Hartelijke Groet,
Aart Mateboer.

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen