Informatiebulletin: februari

Beste Scratch Kampen fans,

Hier is weer het maandelijkse informatiebulletin!

Langzaam gaat zingend Nederland weer open en beginnen koren weer te repeteren en concerten te plannen.
Dat is ook voor Scratch Kampen een goede reden om positief vooruit te kijken naar de editie 2022.
Dit is hét moment om u massaal aan te gaan melden, want de 55 aanmeldingen die er nu al zijn, zijn ruim onvoldoende om de Scratch te laten plaatsvinden. Dus ga nu naar www.scratchkampen.nl en meld u aan!

De maandelijkse vrijwillige oefensessies gingen in december en januari door met minimale, maar zeer gezellige bezetting. U bent op woensdag 16 februari om 19.30 uur weer van harte welkom aan de Noordtzijstraat 34 in Kampen voor de volgende bijeenkomst.

Nieuw in 2022 is de samenwerking met Maestro Kampen, de lokale versie van het populaire programma waarin bekende Nederlanders/Kampenaren proberen zo goed mogelijk een orkest te dirigeren. In Kampen wordt de wedstrijd georganiseerd door Harmonieorkest A.M.D.G. Kampen onder leiding van Han Koek, die ook in het Scratch Kampen orkest meespeelt.
De winnaar van de laatste editie zal tijdens Scratch Kampen 2022 als gastdirigent optreden en daarvoor wordt het Ave Verum Corpus van W.A. Mozart aan het programma toegevoegd.
De gastdirigent is dit jaar 2e kamerlid Hilde Palland die er veel zin in heeft.

Ik ga proberen de laatste orkestplekken op te vullen en ik ga met veel vreugde iedere dag de nieuwe aanmeldingen inboeken.

Hartelijke Groet,
Aart Mateboer.

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen