Informatiebulletin: zomereditie, 27 juni 2021

Ha scratchers in den lande,

hier eindelijk weer eens een informatiebulletin van Scratch Kampen.

Vandaag was bijna een perfecte dag met veel Nederlandse hoogtepunten (Verstappen, van der Poel en helaas niet het nederlands 11tal).

Gisteren had Scratch Kampen 2021 moeten plaatsvinden, maar vanzelfsprekend was dat nog niet mogelijk, hoewel er gisteren wel veel extra versoepelingen zijn ingegaan die er hopelijk toe leiden dat we na de zomer weer in koorverband kunnen repeteren en optreden.

Het is ongelofelijk jammer dat we nu al 2 keer Scratch Kampen niet konden laten doorgaan, maar volgend jaar mag u de Scratch rustig weer in uw agenda noteren.

Weer op de laatste zaterdag van juni, weer in de geheel verbouwde Burgwal, met hetzelfde programma dat al voor 2020 was samengesteld, hopelijk met dezelfde solisten, met een geweldig professioneel orkest en hopelijk met u en de vele andere zangers die altijd zo genieten van Scratch Kampen.

Ook zal er zo hier en daar iets veranderen, bijvoorbeeld door de verbouwing van de Burgwal zijn er een aantal banken verdwenen en ons vaste Chinese Restaurant Happy Garden wordt heropend op een plek ver van de Burgwal af, dus enige creativiteit van mijn kant is vereist.

Wat niet verandert zijn de vrijwillige oefensessies bij mij thuis, ik hoop daar zo snel mogelijk mee te beginnen na de vakantie, waarschijnlijk maandelijks.

Ik kijk enorm uit naar de volgende editie en ik weet dat u dat ook doet. Laten we elkaar allemaal een goede vakantieperiode toewensen, pas vooral heel goed op zodat we elkaar in goede gezondheid kunnen gaan ontmoeten zodra de mogelijkheid daar is.

Een zeer hartelijke groet uit Kampen en tot gauw,

Aart Mateboer

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen