Informatiebulletin: juni 2020

Beste zangers en overige Scratch Kampen fans,

Nu overal in het maatschappelijke leven de maatregelen worden versoepeld is het ook tijd voor een positieve boodschap uit Kampen.

Het is volstrekt duidelijk dat de afgelasting van de 2020 editie een logisch besluit was. Helaas is er nog steeds veel onduidelijk over zingen in groepsverband en daarom zullen veel koren niet meer voor de zomervakantie bijeenkomen. Hopelijk lukt het vanaf september weer samen te zingen(ook binnen de anderhalve meter). U bent ongetwijfeld allemaal op diverse manieren getroffen door de coronacrisis en de maatregelen die daaruit voortvloeiden. Maar nu komen er weer dingen waar we naar uit kunnen kijken, horeca, bioscopen, schouwburgen en musea gaan weer beperkt open. Op de lange termijn mag u natuurlijk ook weer uitkijken naar Scratch Kampen 2021. De datum is 26 juni 2021. Locatie is weer De Burgwal in Kampen. Het programma van de afgelaste editie schuift door naar 2021. De solisten en de concertmeester van 2020 hebben toegezegd ook in 2021 acte de présence te geven.

 Ik wens u allen een goede zomer, met of zonder vakantieplannen. Waarschijnlijk kunt u zich vanaf 1 september aanmelden voor Scratch Kampen 2021. Indien mogelijk beginnen de vrijwillige oefensessies ook nog in dit kalenderjaar.

Voor nu wens ik jullie allen een goede gezondheid en een positieve instelling met uitzicht op wat ooit weer  gaat mogen.

 

Een hartelijke groet uit Kampen.

 

Aart

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen