Informatie Scratch Kampen 2020

Lieve volgers van Scratch Kampen,

op de persconferentie van premier Rutte van vorige week dinsdag vertelde hij dat er tot 1 september geen evenementen mogen plaatsvinden. Hoewel Scratch Kampen niet onder de vergunningsplichtige evenementen valt heb ik toch met pijn in het hart moeten besluiten om Scratch Kampen voor 2020 af te lassen. Het lijkt mij niet verantwoord om de beslissing uit te stellen. Overleg met onze uitvoeringslocatie hielp hier ook bij, want De Burgwal zal zeker niet opengaan voor activiteiten in juni.

Ik heb ondertussen vrijwel iedereen die organisatorisch bij Scratch Kampen betrokken is bericht over de afgelasting. Iedereen is gelukkig vol begrip. Dat geldt voor onze beoogde solisten, de orkestleden die voor deze editie waren vastgelegd en ook voor de 101 zangers die zich al hadden aangemeld. Vanzelfsprekend heb ik de 70 zangers die al betaald hadden aangeboden hun bijdrage terug te storten. Tot mijn grote vreugde heeft een groot aantal van hen het geld aan Scratch Kampen geschonken, waarvoor mijn zeer grote dank. Er waren er zelfs een paar die nog niet betaald hadden maar die alsnog hun bijdrage hebben overgemaakt teneinde deze aan Scratch Kampen te schenken. Ook heeft een tiental zangers het geld al voor de editie 2021 laten reserveren. Als u nog niet gereageerd hebt op mijn mail, wilt u dat dan zo spoedig mogelijk doen, zodat ik iedereen tegelijk kan terugstorten die daarom gevraagd heeft?

Gevolg is dat ik heel veel tijd heb om Scratch Kampen 2021 voor te bereiden. Zeker is dat die plaats vindt op zaterdag 26 juni 2021, wederom in De Burgwal en met dezelfde werken die voor dit jaar geprogrammeerd waren. Zo gauw er weer samen gezongen mag worden zal ik de eerste oefensessie aankondigen.

Ik wens u allen goede gezondheid en sterkte met de gevolgen van deze coronacrisis die ons allemaal in meer of mindere mate raakt.

Hartelijke groet uit Kampen,

Aart

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen