Informatiebulletin: januari 2020

De organisatie van Scratch Kampen wenst iedereen een gelukkig 2020.

Koor
Inmiddels zijn er 37 deelnemers. Dit aantal is gelijk aan wat er vorig jaar omtrent dit tijdstip was aangemeld. Maar vanaf januari stroomden de aanmeldingen vorig jaar binnen en we hopen dat, dat dit jaar weer gebeurt.

Solisten
Graag stellen we de sopraansoliste voor Scratch Kampen 2020 voor. We zijn heel blij dat de Tilburgse mezzosopraan Hansje van Welbergen (26) de sopraansolo’s voor haar rekening wil nemen. 

Zij studeerde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg waar ze in 2015 haar Bachelor behaalde aan de Academie voor Muziekeducatie. Daarna behaalde ze hier ook haar Master of Music, richting Muziektheater Klassiek. Al tijdens haar studie deed ze veel ervaring op in de verschillende zangdisciplines. Zo volgde ze in Nederland masterclasses bij Jard van Nes, Ed Spanjaard en Miranda van Kralingen alsmede in Frankrijk en Oostenrijk. Ze werkte in operaproducties van Opera Spanga en Opera Zuid en was onlangs te horen in de productie Orpheus in de Onderwereld bij La Mascotte in Emmeloord. In het oratoriumrepertoire zong ze o.a. de sopraansolo in de Petite Messe Solenelle van Rossini. In 2019 liep ze stage bij het Groot Omroepkoor en op dit moment maakt ze deel uit van het project Nederlands Kamerkoor NXT. Ze maakt deel uit van het Quis Novit Quartet.

Orkest
Het orkest is bijna compleet, er moeten nog 5 strijkers toegevoegd worden. Tijdens het traditionele Katerconcert op nieuwjaarsdag in Kampen ontmoette Aart de 3 trombonisten. Zij hebben er in ieder geval al zin in.

Vrijwillige oefensessies
De vrijwillige oefensessies zijn bij Aart thuis, Noordtzijstraat 34. De aanvangstijd is uiteraard 19.30 uur. En dus niet 18.30 uur. Een half uur nadat het informatiebulletin van december de deur uit was kwamen de eerste meldingen en vragen al bij Aart. Klopt de aanvangstijd wel? Nee. Ondanks check, check, dubbel check heeft het kunnen gebeuren dat de fout erin is geslopen. Excuus. Enorme dank aan de oplettende lezers. De vrijwillige oefensessies staan gepland op woensdag 8 januari, dinsdag 11 februari, donderdag 12 maart en vrijdag 17 april. Voel u welkom en neem andere belangstellenden mee. Ter bestrijding van de kosten is er een collecte.

Aanmelden of informatie
U kunt zich aanmelden en informatie verkrijgen op www.scratchkampen.nl

 

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen