Informatiebulletin: december 2019

Koor
Inmiddels zijn er 26 aanmeldingen waaronder 5 personen die voor het eerst meedoen. En we hebben een primeur, deze editie hebben we een vrouwelijke bas.

De organisatie wil graag veel vroeg-aanmeldingen want de nota’s stromen binnen en hoe eerder daar een groot aantal aanmeldingen tegenover staat hoe relaxter de voorbereiding.

Orkest
Het orkest telt nog 12 vacatures, dus dat schiet op. Dit jaar gaan we het zelfs met 3 contrabassen doen: Jack Kroes (Ensemble Conservatoire), Harm Jan Schwantje (Residentie Orkest) en Walter van Egeraat (Radio Filharmonisch Orkest).

Concertmeester
Dit jaar zal de Oekraïense Anait Vanoyan onze concertmeester zijn. De laatste paar edities voerde zij de 2e violen aan. Ze is onlangs concertmeester geworden bij de Neue Philharmonie Berlin, maar ze komt graag vanuit Berlijn over voor ons jaarlijkse feestje.

Promotiemateriaal
Posters en flyers zijn weer klaar dus hopelijk helpt u indien mogelijk mee deze door Nederland te verspreiden.

Vrijwillige oefensessies
Deze eerste vrijwillige oefensessies zijn bij Aart thuis, Noordtzijstraat 34. Er wordt dan een collecte gehouden. U heeft dan de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe werken en elkaar. Ze staan gepland op woensdag 8 januari, dinsdag 11 februari, donderdag 12 maart en vrijdag 17 april. De aanvang is steeds om 18.30 uur. Voel u welkom en neem andere belangstellenden mee.

Stadswandeling
Het is gebleken dat er tijdens een Scratchdag vaak familie meekomt om ‘s avonds van het concert te genieten. Voor deze groep mensen wordt er gewerkt aan het organiseren van een stadswandeling tijdens de ochtendsessie. Onder leiding van een stadsgids. Zo wordt het nog aantrekkelijker om publiek mee te nemen.

Promotie stad Kampen
Binnenkort hopen we ook een selectie van foto’s van de prachtige Hanzestad Kampen op onze site te plaatsen om u nog meer in de stemming te brengen.

Aanmelden of informatie
U kunt zich aanmelden en informatie verkrijgen op www.scratchkampen.nl

 

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen