Informatiebulletin: mei

Aanmeldingen

Op dit moment zijn er 162 aanmeldingen. We lopen dus achter ten opzichte van voorgaande jaren. Dus dit is hét moment om u of anderen aan te melden! 

Orkest

Jammer genoeg hebben we in het orkest te maken met 4 nieuwe afmeldingen waaronder 2 aanvoerders.  Helaas zijn er nog geen vervangers te melden

Oefensessie

Tijdens oefensessie 3 bij Aart thuis waren er 22 zangers. We hebben met name aan Vivaldi gewerkt. Sessie 4 is op donderdag 23 mei a.s. wederom bij Aart thuis. Noordtzijstraat 34 te Kampen. Aanvang 19.30 uur.

Oudestraat concerten

Op zaterdag 13 juli a.s.  zijn de traditionele Oudestraatconcerten waar we samen popnummers met gitaarbegeleiding zingen. Deze worden gehouden door popkamerkoor Musical Art aangevuld met zoveel mogelijk Scratchers. De Scratchers worden van harte uitgenodigd om op maandag 1 en/of 8 juli met het popkoor mee te repeteren aan de Madrigaal te Kampen.  Bladmuziek wordt ter plekke uitgereikt.

Sponsoractie

De sponsoractie heeft tot nu toe twee sponsoren opgeleverd. Er komen er hopelijk nog meer.

Mededelingen

De eerste repetitie met de scholieren is inmiddels achter de rug en was zeer leerzaam.

Tijdens de generale repetitie komen een aantal bewoners van het verzorgingstehuis Margaretha de repetitie bezoeken.

Op de homepage van Scratch Kampen is een link toegevoegd  te weten www.visitkampen.nl voor een ieder die meer wil weten over Kampen en wat er te doen is.

Concertkaarten zijn nu al te bestellen via de webpagina van Scratch Kampen. In de voorverkoop betaalt u € 10,-- Op de avond zelf betaalt u € 15,-- U ontvangt een mail met daarin uitleg hoe u kunt betalen.

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen