Informatiebulletin: april

Orkest

Helaas zijn er een aantal afzeggingen in het orkest geweest. Deze zijn inmiddels grotendeels weer ingevuld.  Er is nog een vacature bij de tweede violen.

Aanmeldingen

Het aantal aanmeldingen is 145. Er zijn opvallend veel aanmeldingen die dit jaar voor het eerst meezingen. Heeft u broer/zus, vriend/vriendin wie u ook het plezier gunt van een dag samen zingen, nodig ze uit. We verwachten dus nu ook de inschrijving van veel “vaste” deelnemers.

Oefenen

Thuis kunt u de stukken onder de knie proberen te krijgen. Op de site van Scratch Kampen zijn links geplaatst waarmee u de stukken kunt oefenen. U vindt ze onder het kopje deelnemersinfo. Als u alvast de sfeer wilt proeven welke altijd aanwezig is tijdens de Scratch kom dan naar de vrijwillige oefensessie donderdag 25 april bij Aart thuis (Noordtzijstraat 34 te Kampen). Het begint om 19.30 uur. Leerzaam, gezellig en ontspannend.

Concertkaarten

Heeft u familieleden/kennissen die het concert willen bezoeken maak dan gebruik van de mogelijkheid om concertkaarten te bestellen in de voorverkoop via de site. U betaalt dan slechts € 10,-- . Op de avond zelf betaalt u aan de kerk € 15,--. Als U de concertkaarten online besteld ontvangt u een mail met daarin uitleg hoe u kunt betalen.

Scholieren

Deze week repeteert Aart ook voor het eerst met de scholieren van het Ichtus College. Hopelijk is het weer een enthousiaste leergierige groep.

Sponsoractie

Omdat de opbrengst uit deelnemersbijdragen en toegangskaarten ruim onvoldoende is om alle kosten te dekken is Scratch Kampen ook aangewezen op subsidies en sponsorbijdragen. Daarom voeren we dit jaar een sponsoractie onder Kamper bedrijven. Mocht u ook een sponsor weten kan de sponsorbijdrage worden overgemaakt op IBAN NL97INGB0692159622 ten name van A. Mateboer onder vermelding van Scratch Kampen 2019. Bij een bijdrage van minimaal € 100,-- ontvangt de sponsor 4 vrijkaarten. 

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen