Informatiebulletin: februari

Aanmelding

Inmiddels hebben 84 zangers zich aangemeld, waaronder 17 scholieren.

Het is heel prettig als Aart de laatste maand geen energie meer hoeft te steken in het ronselen van zangers. Dus als het voor u al zeker is dat u wilt deelnemen aan deze gezellige en leerzame dag, geef u dan nu op.

Scholen

De scholieren die mee gaan doen zijn afkomstig van het Ichthus College in Kampen. Maar het zou heel fijn zijn als er nog een paar scholen mee gaan doen.

Solisten

Bas 

Lars Terray is geboren te Oslo, Noorwegen. Haalde daar zijn diploma solozang bij Aase Nordmo Løvberg. Vervolgde zijn studie aan de operaklas van het Sweelinck Conservatorium bij Kevin Smith.  Sinds zijn afstuderen in 1993 is hij als eerste bas verbonden aan het Groot Omroepkoor.

Orkest

Er zijn ondertussen al 32 orkestleden gecontracteerd voor Scratch Kampen 2019. Waaronder 5 die in Duitsland woonachtig zijn.

Bladmuziek

Omdat er steeds nieuwe mensen zich aanmelden vermelden we het toch nog maar een keer. De bladmuziek van O Isis und Osirus wordt tijdens de repetities uitgereikt aan de tenoren en bassen. De overige benodigde bladmuziek is via de link op de site www.scratchkampen.nl te bestellen bij Broekmans & Van Poppel

Oefensessies

De eerste vrijwillige snuffelsessie voor de echte liefhebbers is al op maandag 25 februariU bent vanaf 19.30 uur van harte welkom  bij Aart thuis aan de Noordtzijstraat 34 te Kampen   

 

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen