Informatiebulletin: januari

Aanmelding

Inmiddels hebben 43 zangers zich aangemeld. Hieronder zijn 15 nieuwe mensen, Echter is het niet voldoende om er een spectaculair concert van te maken. Het zou leuk zijn als u zich als ontvanger van het informatiebulletin ook alvast aan gaat melden. Via de site www.scratchkampen.nl kunt u zich registreren.

Solisten

Sopraan

Varvara Tishina heeft een mooie stem met een kristalhelderheid en warm aanvoelende nuances in het glinsterende timbre. Een van haar belangrijkste kwaliteiten is haar veelzijdigheid en dat komt tot uiting in de grote verscheidenheid aan projecten waar ze bij betrokken is. 

Varvara Tishina werd geboren in Novgorod, Rusland, waar ze al op vierjarige leeftijd begon met het spelen van viool en piano. Ze studeerde viool aan het Conservatorium van Moskou, waar ze onder meer speelde in het ensemble voor kamermuziek. Tijdens haar studie begon ze al met zingen onder begeleiding van Tatiana Bajkova, docent aan de Academie voor Koormuziek in Moskou. In 2013 besloot Varvara zich geheel toe te leggen op haar carrière als sopraansolist. Sinds 2016 maakt ze deel uit van het Groot Omroepkoor als eerste sopraan en begon ze als freelance zanger bij het Nederlands Kamerkoor en Collegium Vocale Gent. 

Orkest

Het aantal orkestleden dat al heeft toegezegd is 24

Bladmuziek

De bladmuziek van O Isis und Osirus wordt tijdens de repetities uitgereikt aan de tenoren en bassen. De overige benodigde bladmuziek is via de link op de site www.scratchkampen.nl te bestellen bij Broekmans & Van Poppel

Aanvullende info

De organisatie van de Scratch is geheel in handen van Aart Mateboer.  Echter heeft hij wel hulp van een drietal personen. Klaas Meijer (technische ondersteuning), Saskia Jacobs (Facebook) en Anneke Schrijver (informatiebulletin/programmaboekje).

 

Klik hier indien u deze mail niet meer wilt ontvangen